Menu Premium

The Undertaker is toegevoegd aan WWE 2K14

Gamekings Redactie 01/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel het worstelen in Amerika nog altijd meer populair is dan hier, zijn er in Nederland genoeg fans van de sport. Het is dan ook goed nieuws dat we binnenkort terug gaan naar de ring om te laten zien wie er de baas is. Een van de meest bekende gezichten uit de sport siert de Special Edition van de volgende WWE-game, want The Undertaker is toegevoegd aan WWE 2K14.

Boze, volwassen mannen met vettig haar, in strakke spandex-broeken die elkaar eerst opfokken met trash-talk om elkaar daarna middels absurde, acrobatische capriolen zoveel mogelijk pijn te doen. Voor de één klinkt dit als een avondje stappen in Den Haag, voor anderen staan de bovengenoemde factoren voor entertainment van de bovenste plank, namelijk American show-wrestling. Deze langlopende sport, want dat is het, is al decennia razend populair, met name in Amerika waar hele volksstammen zich om een hoge vechtring verzamelen om het spektakel te aanschouwen. Iedereen heeft zijn eigen idool binnen het Amerikaanse show-worstelen. Enkele bekenden zijn Hulk Hogan, The Rock, Stone Cold Steve Austin en The Undertaker. En laat die laatste nou net één van de sterren van de nieuwe WWE 2K14 zijn.

The Undertaker gaat al lang mee in de scene en heeft zodoende ook in menig worstel-game met zijn langharige harses mogen sieren. Zo is hij ook toegevoegd aan het volgende digitale worstel-spektakel WWE 2K14. Om te vieren dat de ouwe rot zijn uiterlijk leent voor de game, komt er een special editie genaamd “Phenom Edition”. Dit pakket bevat een sticker voor over je controller, de soundtrack en uiteraard de game zelf. En in geheel passende stijl neemt de Special Edition het uiterlijk van een doodskist aan. The Undertaker, wat begrafenisondernemer betekent, zal trots zijn.

Over een paar maandjes kunnen we losgaan met de altijd boze, glimmende maar modebewuste spierbundels, want WWE 2K14 verschijnt op 1 november.

The Undertaker is toegevoegd aan WWE 2K14

The Undertaker is toegevoegd aan WWE 2K14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch