Menu Premium
Loading...

The Surge trailer toont release in mei 2017

Maarten van Steijn 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar we tijdens de E3 2016 al lucht kregen van een aankomende sci-fi action RPG The Surge, krijgen we nu meer informatie toegeworpen. Er is namelijk een nieuwe The Surge trailer opgedoken, waarbij we alvast warm gemaakt worden voor deze game.

The Surge is een productie van studio Deck13, mede verantwoordelijk voor Lords of the Fallen en Venetica. In deze game speel je met hoofdpersonage Warren, die zijn eerste werkdag heeft op een enorm bedrijf, genaamd CREO. Deze eerste werkdag krijgt een vreselijke wending nadat er tijdens een routine operatie iets vreselijk mis gaat en Warren de hel over zich heen gestort krijgt. Brute robots, doorgedraaide medewerkers en een hoop meer tuig dat allemaal één doel voor ogen heeft: Warren uitschakelen!

Deck13 en Focus Home Interactive hebben bevestigd dat de game in mei dit jaar uit gaat komen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk dus snel de trailer, die je boven dit bericht kunt checken!

Ben jij enthousiast over deze nieuwe game? Of heb je er nog te weinig van gezien om een oordeel te kunnen vellen? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch