Menu Premium
Loading...

Robots doen moeilijk in The Surge met E3 2016 gameplay trailer

Mark Hoogland 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man, wat regende het aan trailers in die nét niet gezellige talkshow van PC Gaming tijdens de E3 2016. Uitgever Focus Home Interactive en de Duitse developer Deck13 deden een duit in het dystopische zakje met een nieuwe gameplay trailer van The Surge. Check ‘m snel!

Deck13 maakte eerder furore met Lords of the Fallen, een duistere game die wel héél erg geïnspireerd leek door de Dark Souls-franchise. Voor The Surge kiest de developer voor een futuristische aanpak; de game speelt zich zo’n zeventig jaar in de toekomst af, in een tijd waarin technologie zich tegen de mensheid heeft gekeerd – het zal eens niet!

De zojuist getoonde gameplay trailer toont precies wat je van bovenstaande beschrijving kan verwachten; knokpartijen met immense robots, begeleid door een dreigende voice-over die afvraagt wat de mens zich nu weer op de hals heeft gehaald. Aan actie sowieso geen gebrek, en als we de beelden mogen geloven kunnen ons opmaken voor een sci-fi game met Souls-elementen.

The Surge wordt in 2017 verwacht voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Is de setting van Dark Souls je ding niet en word je wél wild enthousiast van een – ongetwijfeld zwaar pittige – action game in een van robots vergeven speelwereld? Laat het weten in de comments, voordat de robots het doen!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch