Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Basics Trailer

Gamekings Redactie 22/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Order: 1886 is nog maar een paar weken van ons verwijderd, tot 20 februari trekt Sony dus nog even alles uit de kast. In de laatste trailer van de game worden de controls tot in de puntjes uitgelegd. Ben je benieuwd hoe de controls werken? Check dan hier even de The Order: 1886 Basics trailer.

The Order: 1886 kent veel quick-time events, maar blijft een third-person cover-based shooter in hart en nieren. Deze controls komen dan ook voornamelijk voorbij in de trailer. Daarnaast krijgen we ook nog de gameplay elementen Blackwater en Blacksight te zien, die het geheel wat afwisseling bieden. Blackwater is het mysterieuze goedje die de ridders gebruiken om hun bewustzijn te verhogen en hun gezondheid terug op peil brengen. Blacksight, een slow-motion mechaniek, is gelinkt aan het goedje, maar is niet altijd te gebruiken. Beide zullen noodzakelijk zijn voor Galahad en de anderen van The Order om de mensheid te beschermen van de verschillende monsters.

The Order: 1886 ligt 20 februari in de winkels voor de PlayStation 4. Tot die tijd kun je het nog even doen met alle trailers van de game en deze The Order: 1886 Basics trailer.

The Order: 1886 Basics Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch