Menu Premium

The Ninja Warriors: Once Again krijgt re-release in Europa

Alex 20/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Ninja Warriors: Once Again komt als re-release richting Amerika en Europa. Dit heeft de Duiste uitgever United Games bekendgemaakt. Hoewel het om dezelfde game gaat als de Japanse variant, zal de game in Europa als The Ninja Saviors: Return of the Warriors door het leven gaan.

The Ninja Warriors: ‘Twice’ Again

Het opnieuw uitgeven van games is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Vroeger konden zij er echter ook wat van. De versie die United Games naar het westen brengt is een remake van de in 1994 verschenen SNES-titel The Ninja Warriors: Again. Wat op zijn beurt weer een remake was van de arcade-game The Ninja Warriors uit 1987. De re-release krijgt de vertrouwde 16-bit artstyle uit het origineel, maar zal worden voorzien van hedendaagse sound en nieuwe engine mechanics.

Dit is wat je krijgt

Zowel in het origineel als in deze remake krijg jij als speler de controle over de robot Raiden en de vrouwelijke ninja Yaksha. De versie die destijds voor de SNES verscheen kon niet met twee spelers gespeeld worden. De re-release daarentegen kent wel een multiplayer mode, en wel in de vorm van co-op. Naast de multiplayer is het ook mogelijk om een perfecte tijd neer te zetten in Time Attack en kan alles worden geüpload naar heuse online leaderboards.

Zowel digitaal als fysiek

De tijd dat mensen fysieke games aanschaffen lijkt een beetje op zijn retour. Helemaal bij dit soort kleine titels. Toch word Return of the Warriors zowel digitaal als in fysieke vorm op de markt gebracht. Een Limited Edition van deze Brawler staat in de planning bij uitgever Strictly Limited Games en zal ergens in juli moeten gaan verschijnen. De game komt uit op PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Een exacte datum is echter nog niet bekend gemaakt. Gaan jullie deze titel aanschaffen? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch