Menu Premium

The Mighty Quest For Epic Loot is in closed beta

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft heeft de van origine Franse uitgever The Mighty Quest For Epic Loot van verdere informatie voorzien. In deze game is het de bedoeling om spullen te stelen van je tegenstanders, en hun kastelen over te nemen. Ubisoft presenteert de game als een humoristische tower-defense game, en je lijkt er zelfs nu al mee aan de slag te kunnen, want The Mighty Quest For Epic Loot is in closed beta.

Zoals gezegd werd de game redelijk humoristisch gepresenteerd, en lijkt de game zichzelf dus niet zo serieus te nemen. In de trailer zagen we bijvoorbeeld hoe een personage uit de game iemand zijn of haar moeder totaal belachelijk maakte. Daarnaast stortten er midden in de trailer op onverwachte momenten opeens dingen in, waardoor we misschien door deze game in de toekomst totaal ‘in een scheur’ liggen. We zullen zien.

De game maakt gebruik van het free-to-play model. Vaak kan er dan wel betaald worden voor in-game items of ‘gear’, het zogenaamde pay-to-win model, waardoor je sneller een hoger level bereikt in een game. Zover bekend komt de game naar de PC,want over (next-gen) consoles is niets vermeld omtrent The Mighty Quest For Epic Loot. Aangezien de game nu al in een closed beta staat verkeert, zou je een release op de consoles in dit stadium al redelijk uit kunnen sluiten.

The Mighty Quest For Epic Loot is in closed beta

The Mighty Quest For Epic Loot is in closed beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch