Menu Premium
Loading...

The Making of WWE 2K15 Episode 3: MyCareer Trailer

Karen Koch 10/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PlayStation 3 en Xbox 360 kunnen mensen al een tijdje bezig met WWE 2K15. Voor deze consoles kwam de game een goede twee weken geleden al uit. Mocht je WWE 2K15 écht op je PlayStation 4 of Xbox One willen spelen, dan is ook deze versie er bijna. Om je nog even te hypen, blijft 2K Sports trailers van de game uitgeven. Vandaag is geen uitzondering, want je kan nu de The Making of WWE 2K15 Episode 3: MyCareer trailer bekijken.

Als de game al uit is, waarom zou je dan nog een trailer maken? Simpel: de MyCareer-modus is exclusief voor de PlayStation 4 en Xbox One-versies van de game. Hierin maak je jouw personage waarmee je de ladder van de WWE beklimt. Iedereen begint klein, maar niet iedereen haalt het tot de top. Lukt het jouw speciale worstelaar wel? Dat is de vraag waar deze gamemodus om draait. Zoals de trailer ook al zegt, het is het ultieme “rags to riches”-verhaal.

In de trailer vertellen mensen uit de echte WWE-wereld, en natuurlijk mensen van 2K Sports, over de MyCareer-modus om je nog even lekker te maken. Welke training komt er bij kijken om een superster in de ring te worden? Over nog geen twee weken kom je erachter, want WWE 2K15 voor de PlayStation 4 en Xbox One ligt vanaf 21 november in de winkels.
The Making of WWE 2K15 Episode 3: MyCareer Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch