Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Making Of Halo 4

Gamekings Redactie 05/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Eindelijk de eerste bewegende beelden van Halo 4. Master Chief is terug en hij heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Eerder deze dag lekte al de eerste twee in-game beelden van Halo 4 en nu heeft Microsoft zelf de eerste informatie vrijgegeven. Met 343 Industries, die verantwoordelijk waren voor de multiplayer maps voor Halo: Reach, aan het roer neemt Halo 4 een iets andere koers. De grootste opvallende veranderingen zijn de perks in de multiplayer. Het wordt geen Call of Duty, maar je kunt straks nog meer je eigen Spartan naar jouw wens vormen. De Spartan waar je mee speelt is een nieuwe Spartan supersoldier, namelijk de Spartan 4S. Dit heeft overigens niks te maken met Apple’s smartphone, dus geen touch-bediening voor Master Chief. Tenslotte lieten de makers weten dat het verhaal een stuk persoonlijkere inslag krijgt. Krijgen we dan nu echt het verhaal achter de man in het pak?

In The Making Of Halo 4 krijg je de eerste gameplay beelden voor je kiezen en vertellen de developers waarom dit nieuwe deel kont gaat schoppen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch