Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda voor Wii U verschijnt volgend jaar

Franky Mangal 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds de lancering van de Wii U zijn fans lekker gemaakt met beelden van een The Legend of Zelda game in HD. Dit jaar op de E3 2014 ging die wens in vervulling en werd The Legend of Zelda voor Wii U aangekondigd. Nu leren we dat The Legend of Zelda voor Wii U volgend jaar zal gaan verschijnen.

Op The Video Game Awards 2014 werden tevens nieuwe features getoond van The Legend of Zelda voor Wii U. Zo kun je real-time een plek in het landschap markeren en wordt deze tegelijkertijd ook gemarkeerd op je kaart. De kaart is direct interactief te gebruiken via de Wii U GamePad controller. Elk plekje op de kaart is ook daadwerkelijk bereikbaar. De combat heeft ook een paar kleine wijzigingen ondergaan. Je kunt net als in voorgaande games vanaf je paard vijanden met pijl en boog te lijf gaan, alleen is het nu mogelijk om veel preciezer richting te geven. Link sprong ook van zijn paard om springend een vijand met een pijl te doorboren. Hierbij vertraagde het beeld even om de speler de tijd te geven om de pijl precies tussen de ogen van een vijand te plaatsen.

The Legend of Zelda voor Wii U is overigens niet de enige game waarover werd  gesproken. Ook The Legend of Zelda Majora’s Mask 3D kwam heel even aan bod. Tijdens de awardshow vertelden Eji Anouma en Shigeru Miyamoto dat de Majora’s Mask toegankelijker is gemaakt zonder daarbij de sfeer van het origineel te verliezen.

Een precieze releasedatum voor The Legend of Zelda voor Wii U is nog niet bekend, maar naast dit nieuwe avontuur van Link kunnen de Nintendo fans volgend jaar ook uitkijken naar de nieuwe StarFox. Deze game verschijnt nog voordat The Legend of Zelda voor Wii U zal uitkomen.
The Legend of Zelda voor Wii U verschijnt volgend jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch