Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Launch Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heren, dames, jongens en meisjes: het is bijna zover. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD staat voor de deur en staat op het punt om in de winkels te liggen. De HD-versie van de game uit 2003 heeft een aardige lik verf gekregen, zoals we zien in de The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Launch Trailer.

Het is een gek idee dat het ondertussen al tien jaar terug is dat The Legend of Zelda: The Wind Waker zijn weg maakte naar de Nintendo GameCube. De alom bekende hoofdrolspeler van de The Legend of Zelda-serie is natuurlijk Link en hij kreeg voor dit deel een waar cel shaded uiterlijk. Mocht je niet bekend zijn met de term: dat houdt in dat hij eruit ziet alsof hij uit een cartoon gewandeld is. Uiteraard zijn de meningen verdeeld en verschillen de smaken, maar het heeft er wel voor gezorgd dat de GameCube-titel jaren na dato nog steeds een mooie game is.

Toch kan het allemaal mooier en volgens Nintendo werd het tijd om een HD-versie van The Legend of Zelda: The Wind Waker te maken. Naast de game overzetten naar een prachtige 1080p-resolutie komt de game ook met een aantal nieuwe opties. Zo kan er onder andere de GamePad gebruikt worden om de map en het inventaris te bereiken, zodat de game niet op pauze hoeft om bij deze opties te komen. Al met al hebben ze bij Nintendo hun best gedaan om de frisse wind heerlijk te laten aanvoelen.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD ligt op 4 oktober in de winkels en dat wordt gevierd met een Launch Trailer. Check het!
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch