Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Zelda games zijn stuk voor stuk prachtige games die een enorme schare fans hebben. Link is een karakter die verschillende uiterlijken heeft gedragen maar in de The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 trailer zien we een vertrouwde, aandoenlijke Link.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD toont knisper-scherpe, getekende beelden van een Link die op het water te vinden is in verschillende boten. In de lucht is Link ook vertegenwoordigd met een parachute. Het is een betoverend wereldje waar Link zich in bevindt en waarschijnlijk ook eentje waar menig fan zijn of haar vingers bij af likt. The Legend of Zelda: The Wind Waker kwam oorspronkelijk uit in 2003 op de Nintendo GameCube. De game draait om Link, die aan het begin jarig is. Omdat de jongens van Outlet Island, het eiland waar Link woont, op een bepaalde leeftijd in het groen gekleed gaan en Link krijgt ook zijn groene pakje aan. Dit is omdat er ooit een jongen verscheen in duistere tijden, die het kwaad versloeg. Deze jongen was volledig in het groen gehuld.

Ondanks dat de critici klaagden over de spelduur van deze game is The Legend of Zelda: The Wind Waker een gekroond succes en heeft vele prijzen ontvangen. Binnenkort mogen we dus aan de slag met de HD-remake van deze game en ditmaal op de Nintendo Wii U.

The Legend of Zelda: The Wind Waker E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch