Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: Majora’s Mask komt in 2015 naar de 3DS

Franky Mangal 05/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gonsde al een behoorlijke tijd van de geruchten en ook de fans schreeuwden er al een behoorlijke tijd om, maar na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. The Legend of Zelda: Majora’s Mask komt in 2015 naar de 3DS.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask is oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo 64 in 2000.De game wijkt behoorlijk af van de andere titels uit de veelgeprezen serie. Majora’s Mask speelt zich in de alternatieve wereld Termina waar de Skull Kid met behulp van Majora’s Mask er voor gezorgd heeft dat de maan op ramkoers is met de aarde. Link heeft drie dagen de tijd om dit onheil tegen te gaan. Majora’s Mask is de eerste The Legend of Zelda-game waarin tijdreizen een belangrijk onderdeel is van de gameplay en kent in tegenstelling tot zijn voorgangers een erg duistere sfeer.

Eerder bracht Nintendo ook al The Legend of Zelda: Ocarina of Time naar de Nintendo 3DS. Sinds de release van deze klassieker werd de roep om The Legend of Zelda: Majora’s Mask steeds groter. In de Nintendo Direct van 5 november 2014 heeft Nintendo de eerste trailer getoond van de remake en in het voorjaar van 2015 krijgen we dus een hernieuwde kennismaking met dit duistere avontuur.

nieuws_20141105zeldamajoras

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch