Menu Premium

The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft twee eindes

Jeroen Wiersma 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij speelt de hoofdrol in wat de laatste Nintendo-klapper voor de Wii U wordt en in wat waarschijnlijk de eerste klapper voor de Nintendo Switch gaat worden. We hebben het natuurlijk over Link die vanaf 3 maart, gelijktijdig met de launch van de Switch, een nieuw avontuur gaat beleven in Hyrule. Met iets meer dan vijf weken te gaan blijft er nieuws binnendruppelen over de Switch, maar zo ook over deze game. Nu is duidelijk geworden dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild twee eindes heeft.

Dit blijkt uit een interview van IGN Portugal met The Legend of Zelda: Breath of the Wild producer Eiji Aonuma. Aonuma werd een vraag gesteld over de aanwezigheid van alternatieve eindes waarop hij als volgt antwoordde: “Ja er is een alternatief einde, er is een bepaald criteria waar je aan moet voldoen om het te kunnen zien. Doe een aantal specifieke dingen en je zal een ander einde zien.”

De volgende vraag is natuurlijk hoe groot het verschil in eindes dan zal zijn en wat je precies moet doen om waardig genoeg beschouwd te worden en het alternatieve einde te kunnen aanschouwen wanneer je The Legend of Zelda: Breath of the Wild uitspeelt. Ben jij iemand die graag door speelt om in games alle mogelijke eindes te ontdekken, of check je die achteraf op YouTube?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch