Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds trailer

Gamekings Redactie 11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds trailer is zojuist door Nintendo online gezet. De trailer onthult zowel details over het verhaal als de gameplay van de nieuwe Zelda game voor Nintendo 3DS en 2DS. Check hoe The Legend of Zelda: A Link Between Worlds er op deze handhelds gaat uitzien.

A Link Between Worlds is een direct vervolg op de klassieke titel A Link To The Past uit 1991. In de trailer zien we veel bekende Zelda elementen zoals de twee dimensionale ‘top-down view’, die we uit veel games in de serie kennen. Prominent geshowd in deze trailer, is de manier waarop Link plat als een dubbeltje zich als een soort tekening op de muur kan bewegen. Op deze manier kan Link ook tussen de Light World naar de Dark World reizen, de werelden die we ook nog kennen uit ‘A Link To The Past’. Na de 3D-remake van Ocarina Of Time is dit de tweede Zelda titel voor de 3DS.

De wereld waarin de game zich afspeelt, is dan wel dezelfde als in z’n voorganger uit ’91, de dungeons zijn volledig nieuw en maken gebruik van de 3-dimensionale graphics van Nintendo’s handheld door Link tussen verschillende hoogte-niveau’s te laten springen. In de trailer kun je zien hoe een dungeon hierdoor uit meerdere ‘lagen’ kan bestaan, terwijl je dezelfde isometrische camera behoudt. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is verkrijgbaar voor Nintendo 3DS en 2DS vanaf 22 november. Ja, hij is dus ook lekker speelbaar op de nieuwe Nintendo 2DS.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch