Menu Premium

The Last of Us Remastered kan gelockt worden op 30 FPS

Gamekings Redactie 16/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd al bekend dat het succesvolle door Naughty Dog ontwikkelde The Last of Us goud is gegaan voor de PlayStation 4. De game kwam vorig jaar uit en groeide uit tot een van de meest succesvolle titels op de PlayStation 3, getuige de meer dan 7 miljoen exemplaren die al over de toonbank zijn gegaan. De game mag dan laat in de levenscyclus van de console uit zijn gekomen, het maakte de enthousiaste reacties er niet minder om. Inmiddels weten we ook dat Sony van plan is om de game onder de titel The Last of Us Remastered naar de PlayStation 4 te brengen. De release van de game nadert met rasse schreden, dus krijgen we er zo zoetjes aan steeds meer over te weten. Zo kwam vandaag het nieuws naar buiten dat The Last of Us Remastered gelockt kan worden op 30 FPS.

De game zal standaard op een resolutie van 1080p met 60 frames draaien, maar desgewenst kunnen de spelers de framerate dus vastzetten op de helft daarvan. Dit werd bevestigd door Naughty Dog’s Arne Meyer. Dit doet vermoeden dat de game niet constant op de volle 60 FPS kan draaien. Verder zal de PlayStation 4-versie van de game een foto-modus bevatten waarmee je mooie kiekjes kunt maken van al je favoriete momenten uit de game. Verder bevat The Last of Us Remastered alle content die op dit moment al aanwezig is in de PlayStation 3-versie van de game en wordt deze content aangevuld met een DLC-pakket wat later dit jaar voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4 zal verschijnen. Dit DLC-pakket bevat een aantal nieuwe maps voor de multiplayer en is cross-buy. Koop je hem voor de PlayStation 3, dan krijg je hem dus ook voor de PlayStation 4 en vice versa.

Eerder verscheen er al DLC voor de game. Uitbreidingspakket Left Behind borduurde voort op de singleplayer-ervaring van de game en Grounded richtte zich op de multiplayer, maar voegde ook een nieuwe moeilijkheidsgraad toe. Er werd gespeculeerd dat er één singleplayer DLC en één multiplayer DLC zou verschijnen, maar het feit dat er nu toch aan nieuwe content voor de multiplayer wordt gewerkt, doet de hoop opleven dat er ook nog een uitbreiding voor de singleplayer komt.

Mocht je het originele The Last of Us niet gespeeld hebben of wil je de game gewoon nog een keer spelen in een nieuw, next-gen jasje, dan kun je eind deze maand bij de winkels terecht om hem op te pikken. Op 30 juli verschijnt de game voor de PlayStation 4.

The Last of Us Remastered kan gelockt worden op 30 FPS

The Last of Us Remastered kan gelockt worden op 30 FPS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch