Menu Premium
Loading...

The Last of Us Remastered E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog voordat het duidelijk was dat The Last of Us in een fris jasje naar de PlayStation 4 komt, konden we dat allang al aan zien komen. Dikke verkoopcijfers halen met een titel die in hetzelfde jaar uitkomt als een nieuwe console, betekent bijna automatisch dat deze ook op het laatste speeltje speelbaar moet zijn. Voor hen die vorig jaar juni aan het sparen waren voor de PlayStation 4 en niet hun centjes uitgaven aan The Last of Us is het dan ook goed nieuws. Zie verse beelden van de game in de The Last of Us Remastered E3 2014 Trailer.

Het avontuur van Joel en Ellie werd al door onwijs veel mensen gespeeld, gezien de game voor de PlayStation 3 heel goed ontvangen werd. De PlayStation 4 versie zal uiteraard op grafisch vlak goed onder handen genomen worden door Naughty Dog. The Last of Us Remastered heeft een native resolutie van 1080p, zal vloeiend op 60fps draaien en heeft geüpdatete modellen en visuals. Ze zijn direct na het uitkomen van The Last of Us op de PlayStation 3 begonnen met het opschroeven van de game, waardoor ze nu al een jaar de tijd hebben gehad dat te realiseren.

Op 29 juli gaan we het resultaat écht zien, wanneer de game uitkomt op de PlayStation 4. We zijn daar natuurlijk nog niet klaar voor, totdat we de The Last of Us Remastered E3 2014 Trailer hebben gezien!
The Last of Us Remastered E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch