Menu Premium

The Last of Us loopt na patch soepeler op PS4 Pro

Maarten van Steijn 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us Remastered heeft te kampen gehad met een wat lage frame rate op de PS4 Pro. Developer Naughty Dog wilde met The Last of Us Remastered de optimale game ervaring bieden voor PS4 Pro gamers, dus hebben ze een update over deze game heen gegooid om dit pareltje wat soepeler te laten draaien!

Deze 1.8 patch heeft gelukkig dus een hoop goede verbeteringen met zich meegebracht. Menig gamer hoopt ook dat wanneer er een volgende update komt, het mogelijk is om in-game een aantal instellingen te veranderen, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van de shadow textures. Deze mogelijkheid is al aanwezig in de recentelijk uitgekomen console versie van Rise of the Tomb Raider.

Al met al, mogen we in onze handjes wrijven dat de frame rate nu hoger ligt. The Last of Us kwam op 13 juni 2013 uit voor de Playstation 3 en werd een jaar later re-released op de PlayStation 4 en uiteindelijk compatible gemaakt voor de Playstation 4 Pro. Deze game is dus al een aardig tijdje in leven en werd vanaf het begin bestempeld als een pareltje binnen de PlayStation Exclusives.

Wat vind jij ervan dat Naughty Dog blijft slepen met deze game en het steeds een stapje hogerop zoekt? Ga jij (weer) met Joel en Ellie door de vervloekte, maar prachtige wereld van deze game slenteren? Of wacht jij liever tot The Last of Us 2 uitkomt?

 

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch