Menu Premium

The Last of Us Grounded DLC-bundel verschijnt in de week van 5 mei

Lisette Atsma 25/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de laatste DLC voor The Last of Us er aan zit te komen was al een weekje geleden aangekondigd. Toen bleef het nog stil over wanneer we dit pareltje zouden kunnen verwachten. Vandaag laat Naughty Dog via Twitter het volgende weten: The Last of Us Grounded DLC-bundel verschijnt in de week van 5 mei. In Europa zal de releasedatum waarschijnlijk op 7 mei liggen, maar dat gaat afhangen van wanneer de standaard PS Store-update plaats zal vinden.

De Grounded bundel is de derde en laatste DLC voor de hit-PlayStation game The Last of Us. De bundel is vernoemd naar de nieuwe modus die het zal introduceren voor de singleplayer-campaign. In de Grounded modus is de AI van de vijanden veel slimmer gemaakt, waardoor het veel moeilijker wordt om de verhaallijn succesvol te doorlopen. Daarnaast heeft het een hele zooi nieuwe dingen voor de multiplayer modus, zoals nieuwe survival skills, wapens en vier nieuwe maps om in te vechten.

De update zal onderdeel zijn van de Season Pass, welke nog tot 13 mei verkocht wordt. Als je eigenaar bent van de Season Pass, krijg je ook nog twee extra survival skill bundels als extraatje. De ene zal extra situational survival skills geven, en de andere professionele survival skills. Mocht je de DLC los aanschaffen, dan krijg je nog altijd een extra geweer voor je verzameling. De Full-Auto Rifle is, zoals de naam zegt, een volledig automatische “modified burst rifle”.

De precieze releasedatum en tijd van de bundel zullen dus afhangen van wanneer de PS Store haar updates uitvoert. De content die je krijgt, zal dan ook af hangen van hoe je de bundel gaat aanschaffen. In ieder geval zal het een lading content leveren die zowel de singleplayer als de multiplayer gamers de game met plezier zullen doen draaien.

The Last of Us Grounded DLC-bundel verschijnt in de week van 5 mei

The Last of Us Grounded DLC-bundel verschijnt in de week van 5 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch