Menu Premium
Loading...

The Last of Us Development Series: Death and Choices trailer

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden toonde Naughty Dog ons de tweede zogenaamde ‘Development Series’ trailer, en vandaag hebben ze er nog een voor ons klaar staan. Waar de trailer de vorige keer ging over het ontwerp van de game, gaan de medewerkers je nu van alles vertellen over de vele keuzes die je tijdens het spelen van de game zal moeten maken. Maakt dat je, net als ons, best wel nieuwsgierig? Check dan snel de The Last of Us Development Series: Death and Choices trailer.

Iedereen heeft ondertussen waarschijnlijk al wel iets over de game gehoord, maar voor de mensen die écht niks mee hebben gekregen van de voorgaande trailers van deze game zullen we een tipje van de sluier oplichten. In The Last of Us speel je Joel. Deze man heeft, na het overleven van een pandemie, de zorg over Ellie op zich genomen. Om te overleven in de door natuur overgenomen wereld gaan Joel en Ellie bij een verzetsgroep, waarop vele gevechten met andere overlevenden zullen volgen. Om deze gevechten aan te kunnen gaan zul je wapens nodig hebben, maar de aanval aan gaan is niet altijd je enige optie.

In de grote, open wereld van The Last of Us zijn tal van items te vinden die je nodig gaat hebben om te overleven, maar dat gaat niet zomaar. Door je gevonden items met elkaar te combineren kun je nieuwe objecten maken, maar een combinatie kun je tot meerdere dingen omvormen. Zo vormen een fles alcohol en doeken een molotov cocktail, waarmee je in de aanval kunt gaan, maar je kunt met deze twee items ook een verbanddoos maken, en dus meer verdedigend spelen.

Er zijn nog veel meer items in de wereld te vinden. Denk maar aan springstoffen, suiker, verband en ijzer. Elk item kan voor een totaal andere beleving van de game zorgen. Maak je de keuze met één van je gevonden items een deur te openen, die normaal gesproken niet open zou kunnen? Of gebruik je jouw items liever ergens anders voor? Maar hoe belangrijk de keuzes die je maakt ook zijn, je kan ook zonder ervoor te kiezen opeens in een gevecht terecht komen.

Benieuwd naar wat de ontwikkelaars van The Last of Us je allemaal voor interessants te vertellen hebben? Je ziet het in The Last of Us Development Series: Death and Choices trailer.

The Last of Us Development Series: Death and Choices trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch