Menu Premium

The Last of Us 2 zal seksscènes bevatten

Hylke Haagsma 03/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us 2 zal de eerste game zijn van Naughty Dog die “sexual content” gaat bevatten. Dit is bekend geworden dankzij de rating van de game. De sequel kreeg een officiële leeftijdsrating van de ESRB board en de game kreeg ( niet geheel verassend ) een “M” van “Mature”.

Bloed, geweld, seks, drugs en schelden in The Last of Us 2

Op de officiële website van de sequel is te vinden dat deze rating komt vanwege “Blood and gore, intense violence, nudity, sexual content, strong language (and) use of drugs.” Op zich niks geks, de eerste game in 2013 had ook gescheld en geweld. Drugsgebruik is ook geen shock, aangezien Dinah en Ellie in de trailer een joint delen.

Wat wel opvallend is, is de toevoeging van “sexual content” aan de game. In eerdere games van Naughty Dog was dit niet het geval. Wat dit ons zegt? Dat deze sequel daadwerkelijk een veel volwassenere game gaat worden dan zijn voorganger. Zou The Last of Us 2 het stigma rondom games en ongemakkelijke seksscènes kunnen doorbreken? We zullen erachter komen vanaf 29 mei, dan komt de game eindelijk uit.

Hebben jullie er al een beetje zin in? En verwachten jullie dat dit goed gaat uitpakken in de game? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch