Menu Premium

The Last of Us 2 komt 19 juni uit, Ghost of Tshushima op 17 juli

Jan Johan Beldrok 27/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een dag waarin we allemaal geschokt waren over het nieuwe van het massale lek rond The Last of Us 2, valt er dan op de valreep toch nog goed nieuws te melden rond de titel. Playstation maakte aan het begin van de avond namelijk bekend dat The Last of Us 2 al op 19 Juni in de winkels ligt. En daar gaan op zeker een hoop gamers blij mee zijn. Dat heet een geluk bij een ongeluk.

Ook Ghost of Tsushima krijgt nieuwe releasedatum

The last of Us 2 werd wereldwijd gezien als een van de grootste releases voor Sony van dit jaar en de aankondiging deed dus alle alarmbellen rinkelen. Als reden van uitstel werd gegeven dat Sony de games door de Coronacrisis niet op tijd in de winkels kon krijgen. Er werd echter niet meteen een nieuwe datum gekozen. De verwachting was dat we tot ergens na de zomer moesten wachten totdat we aan de slag konden gaan met het vervolg. Het was ook niet de eerste keer dat The last of Us 2 werd uitgesteld. Oorspronkelijk moest de game op 21 februari uitkomen, waarna hij werd uitgesteld tot 29 mei. Toen de Coronacrisis Sony opnieuw problemen gaf, stelden ze de game opnieuw uit. En en staat er dus de nieuwe datum op 19 juni van dit jaar.

Hadden we deze dat vandaag gehoord als lek er niet was geweest…

Grote vraag is natuurlijk of we de datum vandaag ook hadden gehoord als het lek er niet was geweest. Lijkt ons in ieder geval een beetje te veel toeval. maar laten we ook niet zeiken. We weten nu waarom we met het spel aan de slag kunnen. Sony’s andere blockbuster, ‘’Ghost of Tsushima’’,  die oorspronkelijk voor 26 Juni gepland stond, verschuift nu naar 17 juli. Markeer de maanden Juni en Juli dus alvast maar met een blauwe stift. Morgen in de Peepshow een uitgebreide discussie over het lek.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch