Menu Premium

The Last of Us 2 gameplay video laat Gun Customization zien

Hylke Haagsma 14/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar maandjes en dan kunnen we eindelijk aan de slag met het vervolg van The Last of Us. Op PAX is een demo speelbaar van The Last of Us 2, maar dat gaat waarschijnlijk het demo waar de pers ook al eerder mee aan de slag mocht. Gelukkig is er nu een klein stukje gameplay naar buiten gekomen.

Gun Customization in The Last of Us 2

Er is via Twitter een video gelekt van de gun customization in de game. En die kun je hieronder bewonderen!

In de beelden zijn de velen mogelijkheden te zien voor het aanpassen van wapens. De capaciteit, de scope, de stabiliteit en de damage kan worden verbeterd. Ook is te zien dat elk wapen zijn eigen attributen heeft die je kunt verbeteren. De video blijkt rond september 2019 ook al kort online verschenen te zijn. Het is dus niet zeker of het in de daadwerkelijke er echt zo uit zal gaan zien. Maar in grote lijnen zal dit wel het geval zijn.

Breng je PS4 in de sfeer voor de game

Om je PS4 helemaal in de sfeer van de aankomende game te krijgen kun je een The Last of Us 2 thema momenteel gratis downloaden. Het enige wat je doorvoor hoeft te doen is de volgende code in je PlayStation store in te vullen: 9DEK-PKNG-N445.

Vervolgens wordt je verast met een dynamisch thema, waarbij de achtergrond veranderd wanneer het avond of overdag is. Daarnaast kent het thema ook rustige maar toch sfeervolle muziek uit de game.

Tel jij de nachtjes al af tot je aan de slag kan met Ellie en Joel?

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch