Menu Premium

The Last of Us 2 dev reageert op gerucht dat de game in 2019 zou komen

Hylke Haagsma 08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een flinke tijd geleden dat PlayStation met nieuws kwam over The Last of Us 2. PlayStation is dit jaar niet aanwezig op de E3 en hierdoor vragen veel fans zich af wanneer er weer nieuwe beelden naar buiten komen.

Mensen kunnen niet meer wachten op The Last of Us 2

De community manager van Naughty Dog, Arne Meyer, heeft op Twitter aangegeven dat hij het enthousiasme van de fans waardeert. Ook geeft hij aan dat de studio pas meer details over de game kan delen wanneer de studio daar klaar voor is. Meyer tweette naar aanleiding van een artikel van de satirische website The Onion die een grap maakte over het uitkomen van The Last of Us 2 in 2019.

Sony liet de veelbelovende game op de E3 van 2018 nog zien. Hier lieten ze een hele goede gameplay trailer zien. Sinds die tijd hebben we eigenlijk vrijwel niks meer van de game gezien.

Niemand is veilig in The Last of Us 2

The Last of Us: Deel 2 wordt geregisseerd door Anthony Newman en Kurt Margenau, die beiden lead game designers waren voor Uncharted 4 en werkten aan de eerste Last of Us. De originele Last of Us werd geregisseerd door Neil Druckmann en Bruce Straley. Druckmann is sindsdien gepromoveerd tot vice-president van Naughty Dog, terwijl Straley Naughty Dog heeft verlaten. Druckmann heeft eerder gezegd dat niemand veilig is in The Last of Us 2. Zou het zo kunnen zijn dat Joel in de game het loodje legt? Het wachten is nog altijd op een releasedatum. Ook een story trailer die wat meer bekend maakt over het verhaal van de game zou natuurlijk zeer welkom zijn.

Wanneer denk jij dat de game uit komt? En wanneer verwacht je het eerstvolgende nieuws over de game? De State of Play van PlayStation kan hier mogelijk een mooi moment voor zijn! Als je vragen hebt mag je die hieronder natuurlijk stellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch