Menu Premium
Loading...

The Last Guardian wordt vlak voor z’n release in het zonnetje gezet op de PSX 2016

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een gemiddelde gamer een jaar of twee geleden had gevraagd of The Last Guardian nog ooit daadwerkelijk speelbaar zou worden op je eigen PlayStation, was het antwoord waarschijnlijk ‘nee’ geweest. Gelukkig is het tegendeel bewezen en moet het op 6 december dan echt gaan gebeuren. Gelukkig werd ons tijdens de PSX 2016 nog even getoond wat voor een magische game The Last Guardian moet gaan worden.

Dat The Last Guardian een bizar lange ontwikkeltijd kent, is inmiddels bekend bij je oma, je neefje en de kassa juffrouw bij je buurtsuper. De game ging namelijk bijna tien jaar geleden in productie en kende vele en vele momenten van uitstel. Het is daarom toch wel een mijlpaal in de game-historie dat het jongetje en het reusachtige wezen daadwerkelijk op een disc is gedrukt en volgende week in de winkels komt te liggen.

In de bovenstaande trailer is het duidelijk dat er nog nooit los is gelaten van het bijzondere gameplay concept tussen het reusachtige, maar overduidelijk lief dier en het kleine ventje waarmee je de wereld zal gaan verkennen. Ben jij nog steeds ready as fuck voor deze game? Of ben je inmiddels grijs en bejaard geworden tijdens het wachten op deze game en denk je dat die game niet meer had hoeven uitkomen? Deel je mening met ons in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch