Menu Premium

The Last Guardian wordt ook niet getoond op de Tokyo Game Show

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer kan zich vast nog wel de prachtige trailer herinneren van The Last Guardian op de E3 van 2009. De langverwachte derde game van Team Ico werd eindelijk onthuld. Met het prachtige Ico en Shadow of the Collossus in het achterhoofd werd hier reikhalzend naar uitgekeken. De oorspronkelijke releasedatum stond voor 2010, maar tot op heden is de game in geen velden of wegen te bekennen. Wanneer we meer gaan zien blijft voorlopig nog onbekend, want The Last Guardian wordt ook niet getoond op de Tokyo Game Show.

Dit maakte Sony Worldwide Studios baas Shuhei Yoshida bekend in een interview. Toen hem werd gevraagd wanneer de game dan wel getoond gaat worden, was zijn antwoord: “Wanneer we daar klaar voor zijn. Op dit moment kan ik hierover niks bevestigen, omdat we de game pas willen tonen als we er echt tevreden over zijn. We hebben een bepaald tijdsschema in gedachten en het team heeft al aardige vorderingen gemaakt”.

Volgens Sony is de game, die aangekondigd werd als PlayStation 3 titel, nog steeds in ontwikkeling. Op de vraag waarom het zo lang duurt, geeft Yoshida aan dat dit te maken heeft gehad met de technische beperkingen die het team ondervond met de PlayStation 3, ze zijn zelfs helemaal opnieuw begonnen.

Er is dus nog steeds geen duidelijkheid over The Last Guardian. De game gaat in elk geval niet meer voor de PlayStation 3 uitkomen, maar bij Sony wil men niet bevestigen op welk platform de The Last Guardian dan wel uitgebracht gaat worden. We houden onze ogen dus gericht op de E3 2015.

The Last Guardian wordt ook niet getoond op de Tokyo Game Show

The Last Guardian wordt ook niet getoond op de Tokyo Game Show

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch