Menu Premium

The Gears of Change update voor Final Fantasy XIV nu beschikbaar

Duncan Israel 23/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de nieuwe update voor Final Fantasy XIV gaat het verhaal verder. The Gears of Change brengt nieuwe quests, missies, battlegrounds en meer naar de wereld van Eorzea.

Zoals gezegd wordt het verhaal binnen deze Final Fantasy XIV: A Realm Reborn middels deze update nog groter. Nieuwe quests zijn toegevoegd, zowel voor de main-story als side-quests. Al deze quests gaan verder waar de vorige update eindigde. Verder is de Hall of Novice toegevoegd aan de game. Hier kun je naartoe gaan om specifieke skills te trainen, zodat je een sterkere toevoeging kunt worden aan een groep.

Daarnaast is ook het Mentor-systeem een nieuwkomer binnen deze update. Het systeem helpt de nieuwe spelers van de game, waarin ‘Final Fantasy-veteranen’ in een speciale chatbox tips kunnen geven aan nieuwkomers.. Het competitieve aspect van de game is ook geüpdatet, want er is een nieuwe battleground, genaamd ‘The Feast’, toegevoegd waar spelers elkaar het leven zuur kunnen maken. De nieuwe tomestones die beschikbaar zijn na het downloaden van deze update, kun je wederom inleveren voor de vetste gear. Je kan ook je eigen gear maken met nieuwe crafting recipes.

Naast al deze bruikbare updates worden ook de cosmetische niet achterwege gelaten. Zo zijn er nieuwe haarstijlen bij gekomen en kun je nieuwe meubels in je huis plaatsen, wie wil dat nou niet? Last but not least, Square Enix heeft natuurlijk ook alle bekende bugs uit de game proberen te halen. De update is nu beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Mac en PC. Middels de bronvermelding kun je de volledige lijst aan fixes en toevoegingen checken!

Bron: Square Enix – VG24/7

The Gears of Change update voor Final Fantasy XIV nu beschikbaar

The Gears of Change update voor Final Fantasy XIV nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch