Menu Premium
Loading...

The Forest komt naar de PlayStation 4

Franky Mangal 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Forest is al een tijdje in ontwikkeling en er is erg uitgekeken naar het moment dat de game ook naar de console zou gaan komen. Op de PlayStation Experience is het eindelijk bevestigd, The Forest komt naar de PlayStation 4.

In de aankondigingstrailer zien we een vliegtuig neerstorten in een groot bosrijk gebied. Het vliegtuig zag er nogal verlaten uit dus het ziet er naar uit dat je de enige overlevende bent. Je zult dan ook op pad moeten om hout en andere materialen te verzamelen om je eigen onderkomen te bouwen en moeten jagen om aan voedsel te komen, maar je bent niet alleen. Er leven allerlei vreemde figuren in het bos en die zijn er niet om een een kopje suiker bij je te lenen, maar zullen je eerder een kopje kleiner maken.

De setting van The Forest is voor een survival-horror game vrij ongewoon en dat maakt de game op zich al uniek. Ontwikkelaar Endnight Games belooft een buitengewoon enge ervaring waarin je je staande moet houden tegen de kannibalistische mutanten. Vanaf volgend jaar denk je misschien wel twee keer na voor je een ontspannende boswandeling gaat maken.

The Forest komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch