Menu Premium

The Evil Within verschijnt op 29 augustus in Europa

Gamekings Redactie 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een tijdje duidelijk dat Tango Gameworks druk bezig is met het nieuwe The Evil Within. De man achter Tango Gameworks, Shinji Mikami, is de man die alles in de gaten houdt. Hij wil er namelijk voor zorgen dat er een schitterende survival-horror game word afgeleverd. Nadat er al een aantal screenshots zijn uitgebracht en zelfs al wat in-game materiaal de wereld in was geholpen, was  nog steeds niet duidelijk wanneer de game nu officieel uit zou komen. Die duidelijkheid is er nu wel: The Evil Within verschijnt op 29 augustus in Europa.

The Evil Within is een survival-horror game, die wordt uitgegeven door Bethesda. De grote man achter deze game is echter Shinji Mikami, onder meer het geniale brein achter Resident Evil 4. In The Evil Within draait het om gedetailleerde omgevingen, een hoog niveau van angst en een intrigerend verhaal. Al deze dingen samen creëren een wereld waarbij spelers veel spanning moeten gaan ervaren. Het verhaal gaat over Sebastian Castellanos, die samen met zijn partners gehaast naar een gruwelijke massamoord-scene wordt gestuurd. Eenmaal daar aangekomen gaat het helemaal mis, want Sebastian wordt aangevallen. Als hij bijkomt, moet hij zich door een wereld van dood en verderf zien te vechten. Hij moet zijn angsten onder ogen komen, wil hij uiteindelijk kunnen overleven en het mysterie zien op te lossen.

Je zult je zweethanden dus om je controller moeten klemmen als de beloftes van Mikami in augustus werkelijkheid gaan worden. Voorlopig klinkt het in ieder geval veelbelovend en wanneer Mikami zijn geniale brein net zo los laat op The Evil Within als dat hij ooit eens deed op Resident Evil 4, dan moet het helemaal goed gaan komen met deze game. De survival-horror titel zal op 29 augustus gaan uitkomen op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC.

The Evil Within verschijnt op 29 augustus in Europa

The Evil Within verschijnt op 29 augustus in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch