Menu Premium

The Evil Within update maakt letterboxing optioneel

Angelique Grift 23/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verschijnt er een nieuwe update voor The Evil Within. Tot nu toe moest je de game spelen met twee zwarte balken op je scherm, namelijk één boven en één onderin waardoor het leek alsof je naar een film keek. De grootste aanpassing ligt dan ook hier, want deze The Evil Within update maakt letterboxing optioneel op de consoles. Vond je die balken niet zo tof, dan kun je vanaf vandaag gelukkig zelf de keuze maken.

Vorig jaar kwam The Evil Within uit en visueel gezien was niet iedereen omver geblazen. Terwijl sommigen de letterboxing geweldig vonden, zagen anderen liever dat de game gebruik maakte van het complete scherm. Gelukkig kan je met de komst van deze nieuwe update voor de horrorgame kiezen of je deze cinematische aanpassing liever wel of niet hebt.

Naast dit extraatje brengt de update nog meer met zich mee. Zo is de moeilijkheidsgraad Casual iets aangepast voor de consoles en PC. Deze moeilijkheidsgraad geeft de speler iets meer ammunitie en ook de gezondheid van het hoofdpersonage ligt wat hoger.

Bron: GameInformer

The Evil Within update maakt letterboxing optioneel

The Evil Within update maakt letterboxing optioneel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch