Menu Premium
Loading...

The Evil Within Tokyo Game Show Trailer

Gamekings Redactie 17/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je bang in het donker? Dan is dit totaal geen game voor jou. De gemiddelde gamer is wel wat stoerder aangelegd en kan wel tegen enge dingen, en vandaar komt Tango Gameworks met The Evil Within. We moeten nog even wachten tot 2014 voor deze game, maar de The Evil Within Tokyo Game Show Trailer laat zien dat het een aardig spannend avontuur lijkt te worden.

Als je maar één serie mag noemen die horror en gaming samenbrengt, is de kans zeer groot dat we Resident Evil te horen krijgen. De link tussen het aankomende The Evil Within en de Resident Evil-serie is makkelijk te leggen, want bij beiden is Shinji Mikami het creatieve brein achter het geheel. Het lijkt erop dat de man die jarenlang voor Capcom werkte en uiterlijk Tango Gameworks startte aardig van enge dingen houdt. Voor hem mag het zo eng mogelijk, want hoe enger hoe beter.

Zo ook The Evil Within, waar je de rol speelt van detective Sebastian Castellanos, die met zijn partner de taak krijgt om het mysterie achter een gruwelijke  massamoord op te lossen. Hij wordt getuige van de moord op verschillende collega’s, waardoor het geheel alleen maar duisterder wordt. Uiteindelijk wordt hij zelf ook aangevallen, waardoor hij zijn bewustzijn verliest. Op het moment dat hij wakker wordt in een land vol monsters, moet hij zijn weg vechten door een wereld vol dood, verderf en de mentale problemen van zijn naasten. Alsof hij het nog niet moeilijk genoeg heeft, moet hij ook zijn eigen angsten overwinnen om het geheel tot een goed einde te brengen.

Zoals je in de inleiding kon lezen, duurt het nog even voordat The Evil Within uitkomt. Er is nog geen specifieke datum, maar het wordt 2014. De game komt uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

The Evil Within Tokyo Game Show Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch