Menu Premium
Loading...

The Evil Within: The Executioner DLC verschijnt 26 mei

Karen Koch 12/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Evil Within is natuurlijk dé belofte van Tango Gameworks geweest om het horror-genre nieuw leven in te blazen. Of dat is gelukt, ligt aan de persoon aan wie je het vraagt. Wat echter niet te ontkennen valt, is dat er genoeg mensen zijn die de game nog spelen. Dit doen ze onder andere voor de nieuwe DLC-pakketten die regelmatig verschijnen en vandaag hebben we een nieuwe releasedatum wat betreft DLC voor je. The Evil Within: The Executioner DLC verschijnt namelijk op 26 mei, over twee weken dus.

In dit deel van de DLC kan je spelen als The Keeper, een enorme bad-ass die gedurende de main campaign Sebastian maar niet met rust wil laten. The Executioner is de derde DLC van The Evil Within, de eerste twee delen lieten het verhaal van de partner van Sebastian, Juli, zien. Niet alleen verandert deze DLC dus als wie je speelt, maar het verandert ook de manier waarop. The Evil Within is eigenlijk een third person-game, waarbij je over de schouder van het bestuurde karakter meekijkt. In The Executioner DLC wordt echter overgestapt op een first-person view.

Of deze verandering van viewpoint in de smaak gaat vallen, zullen we snel genoeg zien. Over twee weken, op 26 mei dus, komt de DLC uit voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

The Evil Within: The Executioner DLC verschijnt 26 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch