Menu Premium
Loading...

The Evil Within Official E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zegt Shinji Mikami je iets? Dan weet je dat hij verantwoordelijk is voor ontzettend veel games. Voornamelijk de Resident Evil serie is iets waar hij trots op mag zijn, maar dat is slechts één serie van de vele. Op dit moment werkt hij aan een nieuwe IP waar we de laatste tijd al vaker beelden van gezien hebben. Weet deze ook op ‘s werelds grootste gamebeurs indruk te maken? Kom erachter met de The Evil Within Official E3 2014 Trailer.

Ontwikkelstudio Tango Gameworks, opgericht door de eerdergenoemde Mikami, bestaat sinds 2010 en is op dit moment keihard aan het werk aan hun allereerste game. De 65 gezichten tellende studio uit Japan pakt het gelijk groots aan, door middel van The Evil Within. The Evil Within is een survival horror game die tot nu toe wel wat aandacht krijgt. Het is natuurlijk een genre dat niet bedoeld is voor iedereen met een zwak gestel, maar dat betekent ook dat er niet heel vaak goede games in uitkomen.

The Evil Within zou nog wel eens heel populair kunnen worden, wanneer deze op 24 oktober verschijnt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC. De beelden hebben er tot nu toe best lekker uitgezien, maar is de The Evil Within Official E3 2014 Trailer ook van hoog niveau? Oordeel zelf.

The Evil Within Official E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch