Menu Premium
Loading...

The Evil Within Launch Trailer

Karen Koch 14/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. De dag dat het nieuwe kindje van Shinji Mikami in de winkels ligt! The Evil Within is vanaf vandaag te koop en zo’n grote naam kan natuurlijk niet zonder launch trailer verschijnen. Bekijk nu de The Evil Within Launch trailer en krijg nog meer voorproefjes van de toch wel erg intense sfeer in de game.

The Evil Within is natuurlijk de game waar horror-fans hun hoop op vestigen. Een nieuwe IP van de maker van Resident Evil? Een game die belooft de échte survival-horror terug te brengen? Ja, graag! De afgelopen maanden zijn we al helemaal lekker gemaakt met talloze trailers en screenshots. De sfeer van de game is in ieder geval al duidelijk neergezet. De launch trailer haalt lekker een aantal spannende momenten aan en de main character Sebastian lijkt zichzelf toch steeds net niet uit de problemen te kunnen halen.

Horror-fans kunnen vanaf vandaag dus lekker hun dosis angst en hartkloppingen binnenhalen. Althans, dat beweert de The Evil Within Launch trailer. Of The Evil Within al deze verwachtingen ook waar gaat maken, horen we de komende weken. De game is beschikbaar voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.
The Evil Within Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch