Menu Premium

The Evil Within is vijftien à twintig uur lang

Karim Shehata 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag wisten we al te melden dat Bethesda een Season Pass heeft aangekondigd voor The Evil Within. Met deze Season Pass verzeker je jezelf van drie DLC-pakketten die na de release van The Evil Within moeten gaan verschijnen. Wanneer je echter geen trek hebt in een Season Pass of überhaupt DLC, kom je zeker niets te kort. The Evil Within is vijftien à twintig uur lang. Dit heeft Alistair Hatch, de Europese PR Manager voor The Evil Within, zojuist bevestigd op Twitter.

“Ik zag sommige mensen er om vragen – we verwachten dat The Evil Within vijftien à twintig uur gaat duren, afhankelijk van je speelstijl en moeilijkheidsgraad”, aldus de tweet van Hatch. Vijftien à twintig uur gameplay is best lang voor een survival-horror titel en het is dan ook een uitdaging voor Shinji Mikami en zijn mannen om de boel voor zoveel uren spannend te houden. Het brein achter de Resident Evil-franchise heeft overigens in het verleden al bewezen hier een ster in te zijn, dus die uitdaging kun je hem waarschijnlijk wel toevertrouwen.

The Evil Within zou eigenlijk al bijna verschenen, maar werd een paar maanden geleden uitgesteld naar oktober. Hierdoor verschijnt de game, die in Japan onder de naam Psychobreak door het leven gaat, op 17 oktober. Dat zal op die datum gaan gebeuren op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC.

The Evil Within is vijftien à twintig uur lang

The Evil Within is vijftien à twintig uur lang

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch