Menu Premium
Loading...

The Evil Within Fight for Life Trailer

Karen Koch 06/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Evil Within, het nieuwste kindje van Shinji Mikami, is al vaker voorbij gekomen op Gamekings. Sinds de aankondiging van de game is er een regelmatige stroom aan informatie, screenshots en trailers binnengedruppeld. Vandaag zet dit patroon zich gewoon voort met de The Evil Within Fight for Life Trailer. Meer dan drie minuten aan hartkloppingen, want spannend is de trailer natuurlijk wel.

De trailer laat een behoorlijk stuk gameplay zien. Wederom wordt benadrukt dat echt de hele omgeving, niet alleen de monsters, jou dood wil hebben. Pijnlijk, maar wel te overzien. Je kan namelijk ook de omgeving inzetten tegen de hordes van onmenselijke wezens. Als jij de struikeldraden en bommen lekker ontwijkt, blijven ze namelijk liggen voor de vijand om tegenaan te lopen.

Helaas is niet alles zo makkelijk. Er lopen ook een aantal figuren die, volgens de trailer, niet eens door de dood tegengehouden kunnen worden. De Keeper, met z’n hamer en gedenkstukjes aan eerdere slachtoffers, kan namelijk niet makkelijk worden omgelegd. Vluchten of vechten, dat is het thema van de game. Alles en iedereen wil je dood hebben, maar gaat dat ze ook lukken?

Volgende week zal je het zien. Vanaf 14 oktober is The Evil Within beschikbaar voor het grote publiek op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 én Xbox One. Dan kun je deze nieuwe survival-horror van één van de grootmeesters van het genre uitproberen. Gaat deze game aan de verwachtingen voldoen?

The Evil Within Fight for Life Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch