Menu Premium
Loading...

The Evil Within – Extended Gameplay Video

Gamekings Redactie 27/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horrorgames zijn lang niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen zouden het niet toegeven, maar zijn eigenlijk veel te bang om zich te wagen aan bijvoorbeeld een game als Resident Evil of Silent Hill. In 2014 kunnen we ook The Evil Within aan dat rijtje toegevoegen, want als we naar de The Evil within – Extended Gameplay Video kijken, lijkt het erop dat ook deze titel angstaanjagend genoeg is!

Als je een groot liefhebber bent van het horror-genre én daarnaast gamen tot je hobby’s rekent, is The Evil Within waarschijnlijk een titel die je al een tijdje in je vizier hebt. Helemaal als je jezelf bedenkt dat het creatieve brein achter de game Shinji Mikami heet en beseft dat hij ook verantwoordelijk was voor Resident Evil. The Evil Within werd voor het eerst getoond in april 2012, toen bekend als Project Zwei. In de tussentijd hebben we al meerdere keren kleine teasers gekregen van uitgeverij Bethesda Softworks, waardoor we steeds een beter beeld kregen van wat The Evil Within nu eigenlijk inhoudt. Afgelopen 19 april wisten we dat de game deze naam zou meedragen en op welke platformen The Evil Within uitkomt, maar daadwerkelijke gameplay was er nog niet.

Vandaag moeten ze bij Bethesda bedacht hebben dat het een goed idee was om een lange video te maken met gameplay-beelden, want zoals je waarschijnlijk al hebt gezien is deze video meer dan tien minuten lang. We zien dan ook genoeg om te kunnen inschatten wat we op ons bordje krijgen in 2014. Een specifieke datum is er nog niet, maar wel weten we dat The Evil Within uitkomt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.
The Evil Within - Extended Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch