Menu Premium
Loading...

The Evil Within Debut Trailer

Gamekings Redactie 19/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De naam Shinji Mikami zal velen niets zeggen. Zijn werk daarentegen zul je vast en zeker kennen. Resident Evil en de wereld er omheen komt namelijk allemaal uit het hersenpan van deze man. Je zou denken dat iemand met zulke vreemde wezens in zijn hoofd er genoeg van zou krijgen, maar niets is minder waar. Het ging namelijk al een tijdje rond dat Bethesda bezig was met een nieuwe titel. Bethesda hintte naar een aankomende onthulling en nu is het zover. Bethesda onthult met The Evil Within Debut trailer de nieuwe game van Shinji Mikami, ook wel bekend als Project Zwei. Hij heeft blijkbaar nog genoeg demonen en wezens uit het diepste krochten van de hel in zijn hoofd rondspoken om te gebruiken voor een nieuwe game.

Als een grote naam in de industrie aankomt met een nieuwe game ontstaat er de nodige commotie. Dit is zeker niet anders bij Shinji Mikami en zijn nieuwe titel. Bethesda Softworks zal het alles behalve erg vinden dat hun nieuwe release zoveel aandacht krijgt. Wat Shinji Mikami van de hele situatie vindt? Hij is gewoonweg heel blij en trots dat The Evil Within het daglicht gaat zien: “Mijn team en ik zijn bijzonder gedreven om een nieuwe en boeiende franchise te creëren, we willen de fans de perfecte mix van horror en actie aanbieden.”

Shinji Mikami heeft 20 jaar ervaring in de gamesindustrie en heeft een flink aantal award-winnende titels op zijn naam staan, zoals Resident Evil 4 en Vanquish. De verwachtingen zijn dan ook niet mis. De hype rondom de vraag om welke game het gaat kan dan wel stoppen, maar het is nog even de vraag of de hype rondom de game zich voort zet. The Evil Within samenwerking tussen Bethesda en Shinji Mikami, die door de screenshot en trailer sterk doet denken aan Silent Hill, lijkt in ieder geval tot een mooi, donker resultaat te leiden. Is dat terecht of had je liever op een andere titel gehoopt van Bethesda?

Bethesda onthult The Evil Within van Shinji Mikami

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch