Menu Premium
Loading...

The Evil Within – Behind the Scenes: Inside the Mind of Shinji Mikami

Gamekings Redactie 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Evil Within is de nieuwe game van Shinji Mikami, de man die met de Resident Evil-games de grondlegger was van het survival-horror genre. De game ligt binnen afzienbare tijd in de winkels en nu de release nadert, geeft uitgever Bethesda jou wat meer inzicht in hoe de game tot stand is gekomen.

In deze Behind the Scenes komt de grote man achter de game zelf aan het woord. Het nieuwe geesteskind van Shinji Mikami speelt zich af in de gedachten van een psychopaat. Shinji Mikami wilde een wereld creëren die meer vrijheid bood dan de realiteit en in het interview vertelt hij wat zijn drijfveren en inspiratiebronnen voor deze nieuwe griezelgame zijn geweest. Overigens wordt niet alleen gesproken over The Evil Within, maar ook over zijn eerdere werk en de overkoepelende thema’s die daarin terugkeren. Ben je een fan van de Resident Evil-games en kijk je uit naar de nieuwe game van de man achter deze serie? Dan is dit interview zeker het bekijken waard!

Op 14 oktober verschijnt The Evil Within in Europa. De game zal verschijnen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

The Evil Within - Behind the Scenes: Inside the Mind of Shinji Mikami

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch