Menu Premium
Loading...

The Escapists 2 komt volgend jaar naar PC, PS4 en Xbox One

Tim Koelen 03/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de grotere successen van de laatste jaren in het indie-genre is The Escapists. Ontwikkelaar Mouldy Toof komt daarom met het nieuws dat The Escapists 2 volgend jaar al verschijnt! Check dus vooral de reveal trailer hierboven.

In The Escapists 2 zitten veel veranderingen qua gameplay. Zo wordt het in de nieuwe game mogelijk om in een multiplayer-mode te spelen. De game kan je onder andere spelen in split-screen of gewoon met een online verbinding. Er zullen verschillen modes verschijnen waaronder een co-op en een versus modus. Ook zijn er meer ontsnappingsmogelijkheden toegevoegd, en kan je nu eindelijk je favoriete bewaker tazen met een door jou gefabriceerde schokpistool.

Chris Davis, oprichter van Mouldy Toof Studios, zei dit over de komst van een sequel voor The Escapists:

“I’m thrilled to be working with my friends at Team 17 again to bring this new chapter of The Escapists to life. The Escapists 2 takes everything the fans loved from the first game and adds in so many new additions and features on top.”

Ook Emiel en Melle speelden The Escapists en schenen hun licht over de game in deze review. Naast de game verscheen er vorig jaar ook nog een cross-over naar de befaamde serie ‘The Walking Dead’, waarin je niet moest ontsnappen aan bewakers, maar aan zombies.

The Escapists 2 verschijnt volgend jaar voor PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Kan jij niet wachten op het vervolg van The Escapists? Vertel het ons in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch