Menu Premium

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor alle fans van The Elder Scrolls: ruim anderhalf jaar na de release van Skyrim komt Bethesda met de ultieme versie van de game, want The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition is nu beschikbaar.

Voor die ene persoon die Skyrim niet kent: In de role-playinggame van Bethesda begeef je je als speler in de wereld van Tamriel dat in de problemen zit, doordat de koning van Skyrim is vermoord. Meerdere partijen willen de troon overnemen, en alsof dat nog niet genoeg is zijn ook de draken teruggekeerd. Er is maar één iemand die deze reusachtige monsters kan verslaan, en dat ben jij natuurlijk. Je zult je vaardigheden moeten ontwikkelen, toverspreuken gebruiken en op zoek gaan naar wapens om je missie te behalen.

De Legendary Edition bevat allereerst natuurlijk de originele Skyrim game. Daarnaast krijg je ook alle drie de uitbreidingen erbij. Je hoeft dus niks te missen van zowel Dawnguard, Hearthfire als Dragonborn.

Maar een Legendary Edition zou niet ‘legendary’ zijn als er niet ook tal van nieuwe functies aan de game zijn toegevoegd, waaronder combat cameras, mounted combat en voor de échte fans en die-hard gamers is er ook een nieuwe modus toegevoegd: de Legendary difficulty mode. Daarbij krijg je ook de ‘Legendary skills’, waardoor je tot in de oneindigheid je skills kunt upgraden en geen enkel voordeeltje hoeft te missen.

Ben jij groot Skyrim fan en is deze Legendary Edition met alle nieuwe mogelijkheden de ultieme game? Of doen die extra’s je niks? Onthoud in ieder geval: The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition is nu beschikbaar.

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch