Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn Trailer

Gamekings Redactie 05/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De titel van de trailer doet misschien anders vermoeden, maar er komt een nieuwe add-on voor Skyrim, genaamd Dragonborn. De allereerste trailer van deze DLC is verschenen: The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn Trailer.

In de trailer wordt duidelijk dat jij niet de enige Dragonborn bent die rondloopt in de wereld van Skyrim. Naast een zooi aan nieuwe creatures en aanvallen zien we waarschijnlijk een nieuwe badguy in de trailer voorbij komen. En mag je nu eindelijk echt op een draak rijden?

Skyrim is één van de populairste RPG’s van het afgelopen jaar. Je neemt de rol aan van Dovahkiin, tot voor de kort de enige uitverkorene die de wereld van Skyrim kon verlossen van de bloeddorstige draken. Hoe de andere Dragonborn er uit ziet, die nu ook als uitverkorene rondloopt? Dat zie je in The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn Trailer.

De DLC zal 4 december voor de Xbox verschijnen. Voor de PC en PlayStation 3 versies zijn er nog geen data bekend, maar de Dragonborn zal waarschijnlijk niet veel later ook op de PC beschikbaar zijn. De kans is echter groot dat deze DLC samen met alle andere extra content nooit zal verschijnen op de PlayStation 3, aangezien de ontwikkelaar de uitbreidingen niet werkend krijgt op de console van Sony. Bethesda Game Studios probeert nu samen met mensen van Sony of ze dit gigantische probleem kunnen oplossen, het is echter erg stil rondom de vooruitgang die ze ermee maken.

Voordat het allemaal zover is, kun je eerst genieten van de nieuwe The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn Trailer.

The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch