Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online: One Tamriel komt 18 oktober uit

Mark Hoogland 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer nieuws vanuit de wereld van The Elder Scrolls! Op 18 oktober gaat de MMO The Elder Scrolls Online uitgebreid worden met One Tamriel, de grootste en mogelijk meest ingrijpende update tot nu toe. Grootste wapenfeit van deze update is het opheffen van beperkingen, iets wat door de stemmige voice-over wordt benadrukt in bovenstaande trailer. Check ‘m snel!

Zoals in juni reeds gemeld gaat deze update ervoor zorgen dat je je overal in de wereld van The Elder Scrolls Online kunt bewegen, ongeacht je level of Alliance. In plaats daarvan worden jouw character en de moeilijkheidsgraad van het gebied waar je bent op elkaar afgestemd – dadelijk vecht je dus tegen welk monster dan ook, waar je maar wilt. Ook de items die je vindt worden aan jouw level aangepast.

Een andere nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om een duel aan te gaan, zij het tegen vrienden, gildegenoten of willekeurige voorbijgangers. Verder wordt de volledige beheersing van een wapen beloond met nieuwe Ultimate Abilities, en is de zone Craglorn vanaf de grond herbouwd om nu ook de einzelgängers onder ons te vermaken.

Naast de One Tamriel-update komt The Elder Scrolls Online ook met het Witches Festival, een ‘Tamrielic holiday event’ dat plaatsvindt van 13 oktober tot 1 november. In deze periode kun je unieke activiteiten, kostuums en items verwachten. Genoeg te doen dus deze maand!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch