Menu Premium

The Elder Scrolls Online komt in de lente van 2014 naar de PS4

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda Softworks is op het moment bezig met de ontwikkeling van The Elder Scrolls Online. Door veel media wordt deze MMO nu al de hemel ingeprezen, maar console gamers hadden daar niets aan. De game leek lange tijd alleen te verschijnen op de PC, maar niets is minder waar. Op de E3 2013 persconferentie van Sony werd nog eens duidelijk dat de next-gen consoles veel gaan doen met MMO’s, want The Elder Scrolls Online komt in de lente van 2014 naar de PS4. Hiermee weten we dus ook meteen wanneer de game uit gaat komen.

Niet precies natuurlijk, want een exacte datum is nog niet vrij gegeven door Bethesda, noch Sony. Het nieuws zelf komt als een verrassing, aangezien we te maken leken te hebben met een PC-titel.  Het nieuws werd kracht bijgezet door een kleine trailer.

Of we de game ook kunnen verwelkomen op Microsoft’s Xbox One is onduidelijk, maar Sony had het ‘on stage’ op de E3 wel over een exclusieve deal met Bethesda. Wat dit precies inhoudt is nog allesbehalve bekend, behalve dat de game er überhaupt komt op het nieuwe vlaggenschip van Sony.

The Elder Scrolls Online verschijnt dus in de lente van 2014 voor de PC en de PlayStation 4. Vooralsnog kun je dus spreken over exclusiviteit van deze game voor Sony’s nieuwe platform.

The Elder Scrolls Online komt in de lente van 2014 naar de PS4

The Elder Scrolls Online komt in de lente van 2014 naar de PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch