Menu Premium

The Elder Scrolls Online kampt met serverproblemen op PS4 en Xbox One

Franky Mangal 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vannacht is The Elder Scrolls Online uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, maar helaas heeft nog niet iedereen van de game kunnen genieten. The Elder Scrolls Online kampt met serverproblemen op PlayStation 4 en Xbox One, waardoor niet iedereen heeft kunnen inloggen.

Bij Bethesda is men op de hoogte van het probleem, en er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Op het forum van The Elder Scrolls Online laat de assistent community manager van Bethesda, Gina Bruno, het volgende weten: “We zijn er van op de hoogte dat veel van jullie op de PlayStation 4 en Xbox One niet kunnen inloggen op de megaservers in zowel Noord-Amerika als Europa. We werken aan een oplossing en houden jullie op de hoogte.”

In een latere post geeft Bruno aan dat het voor sommigen al wel mogelijk is om in te loggen, maar het merendeel kan de wereld van Tamriel nog niet verkennen. “Terwijl we hard werken om het probleem compleet te verhelpen, zien we dat een aantal van jullie al kunnen inloggen. We zullen natuurlijk doorgaan totdat iedereen in The Elder Scrolls Online kan inloggen en zullen jullie updaten wanneer we meer weten. Bedankt voor jullie geduld”, aldus Bruno.

Heb jij ook inlogproblemen? Of ben jij al met een queeste bezig in The Elder Scrolls Online? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

The Elder Scrolls Online kampt met serverproblemen op PS4 en Xbox One

The Elder Scrolls Online kampt met serverproblemen op PS4 en Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch