Menu Premium

The Elder Scrolls Online is free-to-play tot en met zondag

Jesse Pieplenbosch 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls Online is free-to play tot en met zondag. Gamers kunnen op de PS4, PC of Mac vanaf nu gratis losgaan in Tamriel. Speciaal is dat PS4-bezitters niet over Playstation Plus hoeven te beschikken om de online-only game te spelen.

Spelers krijgen tot en met zondag volledig toegang tot The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited en ontvangen daarbij 500 kronen, de in-game valuta van de wereld van The Elder Scrolls. Voortgang wordt opgeslagen en kan meegenomen worden in de full game, mocht deze aangeschaft worden. Voor degenen die dit willen, zullen alle versies van de game van een korting worden voorzien. Voor de PS4 versie geldt dit vanaf 24 november, voor de PC versie geldt dit vanaf 25 november.

Gamers die meedoen maken daarnaast kans om een reis te winnen naar één van de locaties waarop de wereld van de game geïnspireerd is. Winnaars kunnen daarbij kiezen tussen een reis naar de Alpen, Afrika, Machu Picchu, Marokko of Nieuw-Zeeland. The Elder Scrolls Online is een online RPG in de wereld van onder andere Skyrim en Oblivion. Deze RPG’s hebben beiden het RPG-genre opnieuw op de kaart gezet. Benieuw of de game iets voor jou is? Check de review van David en Steven!

Xbox-bezitters kunnen overigens dezelfde deal in de toekomst tegemoet zien. Een datum is echter nog niet bekend.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch