Menu Premium

The Elder Scrolls Online beta morgen van start op PS4 en Xbox One

Franky Mangal 22/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor Xbox One en PlayStation 4-bezitters die reikhalzend uitkijken naar The Elder Scrolls Online. De beta voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited gaat namelijk morgen van start. Je krijgt nu voor het eerst de mogelijkheid om met je vrienden de online wereld van Tamriel te verkennen op de consoles, zonder abonnementskosten.

Deze beta is de enige beta voor lancering van de game en je kunt er niet zomaar aan deelnemen. Om mee te mogen doen heb je een uitnodiging nodig, die verstuurd is aan een select groepje gamers die de moeite hebben genomen zich van tevoren in te schrijven. Overigens heeft niet iedereen die zich heeft ingeschreven een uitnodiging gehad. De uitnodigingen worden vandaag verstuurd, dus houdt vooral je mailbox in de gaten.

Helaas zijn de personages uit de Xbox One en PlayStation 4 beta niet over te nemen in de uiteindelijke versie van The Elder Scrolls Online. Wel krijg je met de beta toegang tot de volledige wereld van Tamriel en niet een uitgeklede versie. Ook als je geen uitnodiging hebt gehad hoef je niet lang te wachten om Tamriel te verkennen. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited verschijnt namelijk op 9 juni.

The Elder Scrolls Online beta morgen van start op PS4 en Xbox One

The Elder Scrolls Online beta morgen van start op PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch