Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls: Legends komt eraan, ook voor mobile

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies een jaar geleden hield Bethesda voor de allereerste keer een persconferentie op de E3. Door aankondigingen van onder andere Fallout 4 en Doom zou je bijna zijn vergeten dat het Amerikaanse bedrijf ook nog met een online kaartgame zou komen. Vannacht, ongeveer een jaar later, komt Bethesda met het nieuws dat The Elder Scrolls: Legends er snel aan komt!

Het is inmiddels geen onverkend genre meer, de online cardgames, maar mede door het succes van bijvoorbeeld Blizzard’s Hearthstone toch een interessante overweging. Natuurlijk hadden we al Gwent in The Witcher, maar in The Elder Scrolls: Legends krijg je een volledige fantasy kaartervaring met net wat meer diepgang dan in een minigame als Gwent. Waar Hearthstone haar inspiratie haalt uit het enorme Warcraft-universum, kun je je in ‘Legends’ vermaken met de lore en characters uit Bethesda’s The Elder Scrolls-serie.

Door middel van een mysterieuze openings-cinematic, dropte de Amerikaanse uitgever de eerste nieuwe informatie over The Elder Scrolls: Legends sinds de gesloten beta, die in april voor een selecte groep van start ging. Uniek aan The Elder Scrolls: Legends is dat je in plaats van één lane, maar liefst twee lanes hebt om je kaarten op uit te leggen. De twee verschillende lanes zorgen ervoor dat je zo binnen de kortste keren het volledige spelbeeld kunt omdraaien.

Kun jij niet wachten op een releasedate voor The Elder Scrolls: Legends en wil jij snel aan de slag met Bethesda’s nieuwe cardgame op jouw PC of mobiel? Laat het ons even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch