Menu Premium

The Division verbreekt verkooprecords Ubisoft in eerste 24 uur

Yannick van Doorn 10/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Division is uit en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het perfectioneren van de game en het daarmee iets langere wachten op de release heeft Ubisoft geen windeieren gelegd nu blijkt dat de game in de eerste 24 uur na release diverse verkooprecords gebroken heeft. “Het is een prachtige dag voor Ubisoft, maar nog belangrijker is het dat dit het begin is van een avontuur voor miljoenen spelers in de wereld van The Division. We weten zeker dat iedereen ervan gaat houden” zegt Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft.

The Division ligt sinds afgelopen dinsdag in de winkels en gamers hebben hier massaal hun weg naar toe gevonden en een exemplaar bemachtigd, maar dit is nog niet alles. Naast het record voor aantal games in de eerste 24 uur voor Ubisoft zelf, heeft de game ook een ander verkooprecord verbroken. The Division is na de eerste dag namelijk ook houder van het record voor meeste verkopen van een digitale game game voor Ubisoft. Hoewel harde cijfers nog ontbreken, zullen deze in de komende dagen waarschijnlijk naar buiten gebracht worden.

In The Division vecht je alleen of samen een weg door de straten van New York, een spookstad waar een dodelijk virus via besmette bankbiljetten een spoor van dood en verderf heeft achtergelaten. Aan jou de taak om orde in de chaos aan te brengen en de straten schoon te vegen en hierbij af te rekenen met gangs en andere bad guys. The Division is beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Zijn jullie al begonnen aan het avontuur van Tom Clancy’s The Division?

The Division verbreekt verkooprecords Ubisoft in eerste 24 uur

The Division verbreekt verkooprecords Ubisoft in eerste 24 uur

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch