Menu Premium

The Division update 1.5 gaat morgen live op PS4

Jeroen Wiersma 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam de Survival-uitbreiding en langverwachte update 1.5 uit voor de geplaagde Tom Clancy titel van Ubisoft. Voor de PC en Xbox One dat is. PlayStation 4 bezitters moesten nog even geduld hebben in verband met de console-exclusiviteit. Nu is er goed nieuws en slecht nieuws voor deze laatste groep. Het slechte nieuws eerst: ja, Survival komt echt een maandje later pas. Het goede nieuws: The Division update 1.5 gaat morgen live op PS4!

De update zorgt voor flink wat veranderingen, waaronder de meest spraakmakende de toevoeging van een nieuwe World Tier (sterkere vijanden en betere loot!) en een hogere max gear score, maar daarnaast is bijvoorbeeld ook de ruimte in je Stash van 70 naar 150 items gegaan en zijn Named Gear items geïntroduceerd. Deze kunnen in de nieuwe World Tier (5) of in de Survival game mode worden vergaard en hebben elk een unieke Talent. De patches lijken uiteindelijk effect te sorteren, want Ubisoft laat weten dat het aantal spelers weer rond het niveau van de launch zit.

The Division verscheen 8 maart 2016 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Survival is de tweede DLC die is uitgebracht en komt 20 december beschikbaar voor de PlayStation 4. De derde, getiteld Last Stand, staat nog gepland voor begin 2017. Voor sommigen is het mosterd na de maaltijd, maar voor anderen blijkt de game nu toch zeker het spelen waard. Wat vind jij?

Bron: PCgamesN

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch