Menu Premium
Loading...

The Division’s Survival expansion is nu speelbaar in de public test server

Maarten van Steijn 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft kondigt aan dat er vanaf nu tot 13 november een public test server is voor spelers van The Division op de PC. Deze test server zal gebruikt worden om naast de nieuwe uitbreiding, genaamd ‘Survival’, ook de 1.5 update te testen. PC spelers hebben nu dus even gratis toegang om The Division’s Survival expansion te spelen.

Met deze reeks aan nieuwe uitdagingen probeert Ubisoft weer een extra beetje leven in The Division te blazen. Zo kom je als speler met de nieuwe uitbreiding in een verhaal terecht waarbij je helikopter neerstort vanwege een dikke sneeuwstorm. Division-agenten hebben informatie over een mogelijk geneesmiddel tegen de uitgebroken pleuris. Jij gaat op zoek naar kleding, eten en andere overlevingsmiddelen om vervolgens uit de Dark Zone weg te glippen. Alsof je het daar al niet druk genoeg mee hebt, krijg je ook een 23 tal andere agenten achter je aan. Ook ga je de confrontatie aan met de Jager, een nieuwe vijand die deze update met zich mee gaat brengen.

In deze uitbreiding kunnen spelers kiezen tussen PvP of PvE. Hoewel het Rogue-principe niet geldt, vechten agenten in PvP met of tegen elkaar binnen New York, ook buiten de Dark Zone. In PvE werken spelers samen met andere spelers. PvP is dan uitgeschakeld, ook in de Dark Zone.

Krijg jij zin om deze game weer aan te slingeren? Of heb je hem nooit aan de kant geschoven? Laat het weten in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch